Tilmelding og betaling

Før du kan tilmelde en rolle og betale til scenariet, skal du have godkendt et gruppe koncept. Et gruppe koncept er ganske simpelt, en kort oversigt over hvem der er med i gruppen og hvad de ca. spiller. Det er altså ikke meningen at alt er 100% fastlagt (selvom det selvfølgelig gerne må være det) hverken mht. koncept eller hvem der præcist er med i gruppen, da resten er noget der kommer på plads via brainstorm og kommunikation med arrangøreren. Send dit udgangspunkt til gruppe koncept til: kongemord2023@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig og tale ideer.

Tilmeld rolle og gruppe her: https://forms.gle/9YYfwvTCi77jjhc66

Husk: Du kan desværre kun tilmelde dig, som en del af en godkendt gruppe, så sørg for at få jeres gruppekoncept på plads, som noget af det første.

Din plads til scenariet er sikret, når vi har modtaget din betaling, så på den måde har du og din gruppe lidt tid til at få det hele på plads. Skriv endelig en mail til: kongemord2023@gmail.com, hvis I savner inspiration og gerne vil brainstorme. Betaling foregår enten via Mobilepay eller Foreninglet for at lette arbejde for Einherjernes bestyrelse og kasserer.

Mobilepay – 129338

Ønsker du at betale via Mobilepay, sendes tilmeldingsgebyret til 129338. Her vil Kongemord stå som modtager

ForeningLet

Vil du betale via ForeningLet, skal du blot anvende linket herunder og vælg “Køb” på siden. Dette vil lede dig videre til betaling. Skulle der opstå problemer med betaling, så kontakt os på mail: kongemord2023@gmail.com

Betal her: https://bifrost.foreninglet.dk/memberportal/subscribe/index/108231

Husk at der tilfalder et ekstra gebyr på 100 kr., hvis vi ikke har registreret BÅDE din betaling OG din tilmelding inden onsdag d. 3. maj. Husk at der kan gå op til tre bankdage, før en betaling bliver registreret, så få nu betalt i ordentlig tid.