Slægten Udsen

Helga Monsdatter af slægten Udsen – Mette Wellendorph Frederiksen

Rollens alder: Midaldrende

Rollens offentlige beskrivelse

Nuværende overhoved af slægten. Enke til det gamle overhoved, Gustav Udsen. Virker til at have et godt greb om familien, men hendes barn er stadig alt for ung til at kunne overtage ledelsen i mange, mange år…

Marius Monsson (bror til Helga Udsen)  – Kåre Torndahl Kjær

Rollens alder: Voksen

Rollens offentlige beskrivelse

Marius er broder til Helga Udsen, det nuværende overhoved over slægten. Marius har fået en mere prominent rolle efter Gustavs (Helgas mand) død, og kunne mistænkes for at prøve at sætte sig i position til at blive nyt overhoved.

Johannes Mikkelsen af slægten Udsen (bror til Rolf Udsen) – Thomas Bernstorff Aagaard

Rollens alder: Midaldrende

Rollens offentlige beskrivelse

Johannes er den ældste broder, til den nu afdøde Gustav Udsen (Helgas mand). Han har over to omgange været på korstog i det baltiske område og fortæller gladelig om hvor gloværdigt det var. Specielt når han har fået lidt øl… De to ture har dog ikke været gratis og slægten skylder kirken penge af denne grund.

Netop hjemvendt fra krigen i Sverige, havde han været i udsigt til en brud, fra Hvide Slægten, men denne blev ranet af Peder Porse fra Bille slægten, så nu står Johannes uden brud og endnu vigtigere uden, den betragtelige medgift, der var lovet med.

Rolf Mikkelsen af slægten Udsen (bror til Johannes Udsen) – Mikkel Morild

Rollens alder: Midaldrende

Rollens offentlige beskrivelse

Rolf Udsen den yngste broder til den afdøde slægts overhoved. Tidligere præst, men han forlod ikke kirken frivilligt. Han var ikke en del af kirken for religionens skyld, men mere for de mange muligheder, som lå i at tjene kirken og have adgang til kirkens rigdomme. Rolf er nu på jagt efter nye indtægts muligheder til familien.