Slægten Rodsteen

Niels Sunesen af slægten Rodsteen – Lars Højgaard Meldahl

Rollens alder: Midaldrende

Rollens offentlige beskrivelse

Niels Rodsteen er overhovedet for slægten og på trods at være oppe i årerne viser Niels ikke tegn på alderdommens træthed. Neils er en ulv en fåreklæder, udadtil virker Niels Rodsteen som en afrundet og saglig mand men indeni ville han drukne sit eget barnebarn hvis det bragte mere velstand til hans slægt og familienavnet. Niels vil have sine børn skal fører navnet Rodsteen videre også er det på tiden at hans søn Magnus bliver en rigtig mand og får sine hænder lidt beskidte. Niels har set nok død og lemlæstelse i sit liv, folk der i dødens stund har kaldt på den almægtige for at denne skulle frelse dem uden held. Hvilket gør at det eneste man kan bruge en bibel til er at smække fluer ifølge Niels.

Magnus Nielsen af slægten Rodsteen (søn af Niels Rodsteen) – Fenris Seleman

Rollens offentlige beskrivelse

Magnus Rodsteen eneste søn af Niels Rodsteen, er en stille ung mand som ofte forsvinder i baggrunden med en stor forkærlighed for bøger og poesi. Dette kombineret med hans fader tidligere hårdhændede forsøg på at gøre han til en rigtig mand, har drevet Magnus til at søge tilflugt i gejstligheden og efterladt ham med en foragt for vold og våben. Selvom Magnus ikke har meget kærlighed for sin fader holder han meget af hans to søstre.

Cecilia Nielsdatter af slægten Rodsteen (datter af Niels Rodsteen)-  Michelle Zanette Sejr Louring

Rollens alder: voksen

Rollens offentlige beskrivelse

Den ambitiøse datter der søger at gifte sig til indflydelse og magt, fordi hun ikke ønsker at se familien miste deres status sammen med deres svindende formue – og skulle det ske, så vil hun ikke tages med i faldet. Hun føler foragt for hendes far, men holder af og beskytter hendes søskende.

Elena Nielsdatter af slægten Rodsteen (yngste datter af Niels Rodsteen) – Karen Inge Schrøder Kristensen

Rollens alder: Voksen

Rollens offentlige beskrivelse

Den yngste datter af Niels, og som under sin fødsel dræbte sin mor. Elena har ikke været meget udenfor hjemmets vægge, men har nydt godt af sin broder der bragte historier og nyheder med til hende. Hun har især nydt at læse om eventyr og romancer, som har givet hende håb om at kunne finde en der vil passe hende.