Om arrangørene

Einherjerne er en forening, baseret i Århus som tilbyder en lang række aktiviteter. Foruden liverollespil som foreningen er mest kendt for, mødes medlemmerne en gang hver uge til Aktiv Onsdag hvor der er rig mulighed for at lave præcis det man har lyst til. Mange bruger disse dage på at dyrke deres passion for figurspil som Warhammer Fantasy, Warhammer 40k og Warmachines/Hordes, mens andre spiller forskellige brætspil som Battlestar Galactica, Betrayal at House on the Hill og Space Alert. Endnu andre vælger blot at møde op for at snakke med de øvrige medlemmer og hygge sig med det.

Einherjerne arbejder ud fra princippet om de aktives demokrati – det vil sige at det er de aktive som bestemmer. Dermed kan man allerede fra den første dag som medlem, være med til at bestemme hvad der skal ske i foreningen. Har man eksempelvis lyst til at arrangere en turnering i Warhammer, så er det bare om at smøge ærmerne op og sætte det i gang.

Find os på sociale medier

I Einherjerne bruger vi sociale medier aktivt til at kommunikere og koordinere aktiviteter med vores medlemmer. Vi har derfor en række forskellige Facebook gruppe alt efter hvad du er interesseret i.