Slægten Høgh

Eik Vagnsen af slægten Høgh – R. Frej Guldberg Hansen

Rollens Alder: Ung.

Offentlig rollebeskrivelse

Eik er den nye unge herre af Høgh slægten. Trådt til som det nye overhoved, da hans fader, Asser Høgh, døde. Eik er en ung og til dels uerfaren adelig herre, men har hovedet skruet nogenlunde rigtigt på og ønsker det bedste for sin slægt, hvilke er tydeligt for ham er med en ny konge på tronen.

Han stoler meget på sine fastre, som er hans tætte rådgivere i alt der foregår i slægtens og dens ejendomme, men er nok ikke så tilbøjelig til at blive dukkeført, som de tre damer måske havde ønsket.

Emma Edwinsdatter af slægten Høgh (tante til Eik) – Amanda From Hadsund

Rollens Alder: Voksen.

Offentlig rollebeskrivelse:

Ældste søster, den skriftkloge og lærte der helst vil have næsen i bøgerne. Er værge for den unge Eik.

Dagmar Edwinsdatter af slægten Høgh (tante til Eik) – Rikke Dollerup

Rollens Alder: Voksen.

Offentlig rollebeskrivelse:

Mellemste søster, sendt til hoffet for at lære om etikette og de mange ting der foregår der, og selvfølgelig lave vigtige relationer og forbindelser til de andre betydningsfulde slægter, herunder finde et passende parti i ægteskab til sin ældre søster og sig selv

Ærværdige Moder Cæcilie Edwinsdatter af slægten Høgh (tante til Eik) – Nikoline Gilså

Rollens alder: Voksen.

Offentlig rollebeskrivelse:

Ærværdige Moder Cæcilie er overhovedet for Ring kloster, og en af de mest indflydelsesrige abbedisser i Riget. De færreste kan huske at Cæcilie selv var en uregerlig ung kvinde da hun kom i kloster, men nu er hun en højt respekteret kvinde, og der er stor prestige i at sende sin datter til Dalum kloster. Man er forvisset om at hun kommer disciplinet og afrettet tilbage, efter et ophold under Moder Cæcilies hårde hånd, med hendes dyd intakt. Moder Cæcilie er ambitiøs, både på klosterets, men også på sin slægts vegne, og hun nyder den magt hun har over rigets slægter gennem deres døtre.