Slægten Hvide

Elena Pedersdatter af Hvide Slægten – Frederikke Sofie Bech Høyer

Rollens alder

Rollens offentlige beskrivelse

Rollens offentlige beskrivelse: Elena er en af de ulyksalige enker i Hvide Slægten, og fungerer nu som overhoved og talsperson, for den gamle og magtfulde familie. Hun er kendt som en meget bestemt dame, der er vant til at få sin vilje og hvis hun ikke får den, kan du være overbevist om, at hun er klar til at kæmpe til hendes vilje er fuldført. For hende er slægtens ære og velstand højere vægtet end individet.

Elisabeth Pedersdatter af Hvide Slægten (yngre søster til Elena, gift med Marsk Stig) – Freya Éowyn Kobberø Chapman

Rollens alder: Ung

Rollens offentlige beskrivelse

Elisabeth er yngre søster til slægtens overhoved og hendes trofaste støtte. Hun er dog kendt for at være mere blød end hendes jer hårde storesøster, og mange forslag og forhandlinger bliver ofte forsøgt serveret til hende, fremfor slægtens overhoved direkte. Hun er gift med Rigets Marsk, Stig Andersen, hvem hun beundrer meget højt.

Stig Andersen – rigets Marsk (Gift med Elisabeth) – Morten K. Tellefsen

Rollens alder: Voksen

Rollens offentlige beskrivelse

Marsk Stig er kendt for sin gerninger i hele riget og selvom han har haft raget uklar med kongen, har han stadig kunne fastholde sin position, som marsk. Han er giftet ind i Hvide slægten og dens gamle ædle navn har han taget i medgift.

Estrid Assersdatter af Hvide Slægten (Tante til Elana og Elisabeth – søster til den kidnappede Maren Assersdatter) – Sofie Bohart Andersen

Rollens alder: Midaldrende

Rollens offentlige beskrivelse

Estrid er enke efter at hendes mand faldt på ærens mark og siden har hun siddet ved sin nieces, Elenas side og guidet hendes hånd. Hvis folk troede at overhovedet for Hvide slægten var hård og stålsat, har de ikke mødt hendes tante, der generelt synes at ungdommen er blød og ringe. Flere unge mænd har dog kastet lange blikke efter den rige enke, der har en betragtelig mængde jorder, under sin kontrol.

Ebbe Gertsen af Lynge Slægten (nevø til Esben Due af Lynge Slægten) – Jonas Hankil Klemmensen

Rollens alder: Voksen

Rollens offentlige beskrivelse

Ebbe er i foster hos Hvideslægten og har tjent dem så længe, at han nærmest er en del af familien, hvilket er meget godt da han er nevø til overhovedet for Lyngeslægten, der er kendte for at være griske opportunister. Ebbe har gennem sin tjeneste ved Hvide slægten gjort hvad han kunne for at smide det dårlige ry af sig.