Tabletop Torsdag

Hver torsdag er medlemmernes mulighed for at mødes og hygge sig sammen om torsdagen med et slag af diverse spil. Det foregår i foreningens lokaler hver torsdag og der er et væld af forskellige ting man kan give sig til.

Mange af foreningens medlemmer spiller forskellige figurspil, men især er spil-systemerne Flames of War, Warmachine og Hordes populære for tiden. Af andre spil, som til tider tages op kan også nævnes X-wing, Armada, Warhammer Fantasy, Warhammer 40k, Dark Age, Black Powder, Bolt Action, Battlefleet Gothic og Infinity.
Andre spil-systemer er også meget velkomne, men skriv og koordiner gerne inden på facebook, så du er sikker på at der andre som medbringer samme spilsystem.

Man er også altid velkommen til at sætte sig til, at male sine figurer i lokalerne.

Foreningen har spilleplader og terræn til rådighed, så medlemmerne blot skal medbringe deres hære, målbånd og foretrukne terninger og gøre klar til store episke slag mod hinanden.

Alt spil bliver koordineret på Einherjernes tabletop facebookgruppe!

Man skal efter første spilgang købe et medlemskab for at deltage i arrangementerne.
Det er gratis at deltage i en spilaften første gang og som fuldt Einherjere-medlem, men ved basismedlemskab koster det et fastsat beløb pr. gang, som betales til pengekassen.
Det er meget vigtigt for foreningens økonomi og fremtidige overlevelse, at folk husker at bidrage ved at blive medlemer og betale de ekstra beløb ved medlemskab. Derfor husk at hjælpe dine medspillere og venner til at betale, så vi kan fortsætte med at have et sted at være.

Det behøver nødvendigvis ikke kun være tirsdag, at der bliver spillet figurspil, medlemmer har også rig mulighed for at arrangere andre spildage og turneringer, hvis man skulle have lyst! Ønskes dette kontakt da bestyrelsen på mail: mail@einherjerne.dk

Mulighederne er mange så kig ind og vær med til at bestemme hvad der skal ske i Einherjerne!

Figurspils tirsdag foregår i foreningens nye lokaler på Rytterknægten 1 | 8210 Aarhus, og vi starter 18.30.

Husk at medbringe kontanter (helst i mønter) eller mobilepay, da der typisk er mulighed for at købe øl og sodavand i lokalerne til gode priser.

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder

Dato

13 jun 2023

Time

18:00

Pris

75,00 Kr.
Lokalerne

Lokation

Lokalerne
Rytterknægten 1, 8210 Aarhus V
Kategorier

Næste forekomst